Producător grupuri electrogene

pentru funcționare continuă, sincronizată sau stand-by

PESTE 1 000 000 kW produsi

de catre generatoarele GNS si ECOPOWER – custom by IRMAS

Despre companie

In anul 2011, bazandu-ne pe experienta de peste 14 ani in domeniul grupurilor electrogene, am hotarat infiintarea primei companii “custom made”, companie dedicata productiei de grupuri electrogene particularizate, special proiectate, testate si configurate pentru aplicatiile si cerintele partenerilor sai. Astfel a luat nastere IRMAS GRUP SRL, companie care si-a perfectionat productia de grupuri electrogene “custom made – by IRMAS” sub brandul IRMAS modele GNS si ECOPOWER in fabrici OEM (Original Equipment Manufacturer) din Europa si Asia.

Serviciile oferite precum si fiabilitatea grupurilor electrogene GNS si ECOPOWER – by IRMAS sunt prioritare pentru noi, din acest motiv partenerii nostri beneficiaza de intreg suport tehnic si servicii de consultanta necesare in configurarea si alegerea grupurilor electrogene. In functie de cerintele si caracteristicile tehnice necesare in fiecare aplicatie, grupul electrogen este particularizat, acesta putand fi simplu – echipat doar cu motor si alternator sau poate ajunge extrem de complex cu shelter special, sisteme de pornire sincronizate si chiar hibrid.

Suntem un producator competent si de incredere in implementarea de solutii pentru electroalimentare, bazate pe grupuri electrogene cu functionare continua sau pentru back-up in cazul in care exista intreruperi in reteaua nationala de electricitate.

Abonați-vă pentru cele mai recente actualizări

* indică câmpuri obligatorii

Intuit Mailchimp