Echipa Noastră

In anul 2011, bazandu-ne pe experienta de peste 14 ani in domeniul grupurilor electrogene, am hotarat infiintarea primei companii “custom made”, companie dedicata productiei de grupuri electrogene particularizate, special proiectate, testate si configurate pentru aplicatiile si cerintele partenerilor sai. Astfel am infiintat IRMAS GRUP SRL, companie care si-a perfectionat productia de grupuri electrogene “custom made – by IRMAS” sub brandul IRMAS cu modele GNS si ECOPOWER asamblate in fabrici OEM (Original Equipment Manufacturer) din Europa si Asia.

Serviciile oferite precum si fiabilitatea grupurilor electrogene GNS si ECOPOWER – by IRMAS sunt prioritare pentru noi, din acest motiv partenerii nostri beneficiaza de intreg suport tehnic si servicii de consultanta necesare in configurarea si alegerea grupurilor electrogene. In functie de cerintele si caracteristicile tehnice necesare in fiecare aplicatie, grupul electrogen este particularizat, acesta putand fi simplu – echipat doar cu motor si alternator sau poate ajunge extrem de complex cu shelter special, sisteme de pornire sincronizate si chiar hibrid.

Suntem un producator competent si de incredere in implementarea de solutii pentru electroalimentare, bazate pe grupuri electrogene cu functionare continua sau pentru back-up in cazul in care exista intreruperi in reteaua nationala de electricitate.

Valorile in care credem:

 

– Pasiune

– Onestitate

– Profesionalism

– Gasirea unei solutii pentru orice provocare

Obiective:

 

– Sa fim fericiti si binedispusi

– Sa crestem constant si sustenabil compania

– Sa construim relatii umane si de incredere

– Sa oferim inapoi societatii valoare adaugata

 

Atingerea obiectivelor propuse de IRMAS consta in investitii permanente atat in resurse umane cat si in resurse materiale, necesare colegilor din departamentul tehnic si vanzari. Intentionam sa ne dezvoltam sustenabil dorindu-ne o pozitie importanta pe piata grupurilor electrogene.  Oferim solutiile potrivite clientilor nostri care activeaza in diverse domenii, in care este necesara alimentarea continua sau de back-up cu ajutorul grupurilor electrogene. 

Speram in continuarea trendului ascendent, in mentinerea rezultatelor pozitive pe care le-am obtinut cu ajutorul tuturor partilor implicate, angajati, parteneri, distribuitori, furnizori si investitori  care au crezut in capacitatea noastra de a gasi, implementa si dezvolta proiecte de succes.

 

Constantin - Sales

Vanzari si Service

Dragos - Sales

Vanzari

Ronald - CEO

Manager Executiv

Denisa - Administrativ

Aprovizionare

Claudia - CFO

Manager Financiar