Echipa noastra

In anul 2011, bazandu-ne pe experienta de peste 14 ani in domeniul grupurilor electrogene, am hotarat infiintarea primei companii "custom made", companie dedicata productiei de grupuri electrogene particularizate, special proiectate, testate si configurate pentru aplicatiile si cerintele partenerilor sai.

Astfel am infiintat IRMAS GRUP SRL, companie care si-a perfectionat productia de grupuri electrogene "custom made – by IRMAS" sub brandul IRMAS cu modele GNS si ECOPOWER asamblate in fabrici OEM (Original Equipment Manufacturer) din Europa si Asia.

Serviciile oferite precum si fiabilitatea grupurilor electrogene GNS si ECOPOWER – by IRMAS sunt prioritare pentru noi, din acest motiv partenerii nostri beneficiaza de intreg suport tehnic si servicii de consultanta necesare in configurarea si alegerea grupurilor electrogene.

In functie de cerintele si caracteristicile tehnice necesare in fiecare aplicatie, grupul electrogen este particularizat, acesta putand fi simplu – echipat doar cu motor si alternator sau poate ajunge extrem de complex cu shelter special, sisteme de pornire sincronizate si chiar hibrid.

Suntem un producator competent si de incredere in implementarea de solutii pentru electroalimentare, bazate pe grupuri electrogene cu functionare continua sau pentru back-up in cazul in care exista intreruperi in reteaua nationala de electricitate.

Valorile in care credem:

 

– Pasiune

– Onestitate

– Profesionalism

– Gasirea unei solutii pentru orice provocare

Obiective:

 

– Sa fim fericiti si binedispusi

– Sa crestem constant si sustenabil compania

– Sa construim relatii umane si de incredere

– Sa oferim inapoi societatii valoare adaugata

 

La IRMAS, atingerea obiectivelor noastre implica angajamente constante in investitii, atat in resurse umane, cat si in resurse materiale.

Ne propunem dezvoltarea sustenabila si consolidarea pozitiei noastre de lideri pe piata grupurilor electrogene. Oferim solutii personalizate clientilor nostri din diverse industrii, unde alimentarea electrica continua sau backup-ul sunt esentiale, iar grupurile electrogene sunt solutia. Suntem mandri de trendul ascendent al rezultatelor noastre si angajam toate partile implicate – angajati, parteneri, distribuitori, furnizori si investitori – in misiunea noastra de a dezvolta si implementa proiecte de succes.